fbpx

Onderweg naar Lezingen/workshop LUMC/universiteit Leiden

 Vandaag was het zover ik mocht weer een Lezing geven over spina bifida aan eerste jaars studenten geneeskunde. Ik werd vanmorgen wakker en toen heb ik gelijk de trein assistentie geboekt naar Leiden. Ik moest er om 12:45, maar ik koos ervoor om er om kwart over 12 te zijn. Dit zodat als de trein uit zou vallen II alsnog op tijd zou komen. Nou gelukkig deed ik dat want er waren 2 treinen uitgevallen door stroom storingen.
Uiteindelijk kwam ik om half 1 aan toen heb ik me aangemeld en ik ben daarna even naar het restaurantje gegaan, maar helaas was deze niet open voor bezoekers. Toen dacht ik dan ga ik een Saucijsen broodje eten bij broodjes zaak in het LUMC en ik zeg je dit zijn de lekkerste Saucijsen broodje die ik ken.
Maar helaas Hadden ze die niet meer. 
Ik baalde enorm, uiteindelijk ben ik maar gewoon weer terug gegaan naar de afdeling waar ik moest wezen. En mijn revalidatie arts stond al klaar. Hij heeft mij toen wat te drinken gegeven en een stroopwafel gegeven jammie. Hij zetten ondertussen alles klaar en gaf wat informatie…   
Wil je weten hoe het was kom morgen om 19:00 terug.
Wees sterk en geloof in jezelf dan kom je al ver 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen