fbpx

Van pagina naar website

Ik ben al een lange tijd op zoek naar iemand die websites bouwt en in de groep onderneming4onderneming vond ik Sabine, haar Een berichtje gestuurd en wat informatie gevraagd en ze ging gelijk met mij meedenken. Uiteindelijk na wat brainstormen heeft ze voor mij een super mooie website gemaakt. Ze gaf mij een link dat ik kon mee kijken en ik kon dan aangeven wat er verbetert moest worden. Ze is super goed in haar werk en ze helpt en denkt hartstikke goed mee. Nu heb ik dus mijn eigen website en ben ik te boeken voor workshops via de website.

@powerontwerp bedankt voor deze prachtige website

Ik raad haar zeker aan

Wees sterk en geloof in jezelf dan kom je al ver

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen